Groot denken, klein beginnen...

Ik ben Marleen. Ik help organisaties graag om vragen op te halen uit de samenleving en deze te vertalen naar een effectieve aanpak. Samen met klanten, bewoners, medewerkers of partners bepalen welke impact je wilt bereiken en wat dit betekent voor de aanpak van jouw project, woonwijk of organisatie. 

Ik werk daarbij volgens twee principes:

  • De beste plannen ontstaan van onderop: Mensen krijgen enorm veel energie als ze invloed hebben op het geheel, of liever nog, dit zelf hebben bedacht en vormgegeven. Dit zijn dan ook vaak de meest succesvolle plannen.
  • Het gebeurt híér en nú: Het is belangrijk om in nauw contact te blijven met je doelgroep/klanten en met je omgeving. De wereld om ons heen verandert continu, dus een succesvolle aanpak ook.

 

Nieuwsgierig naar mijn aanpak?

Misschien viel je iets op aan de Homepagina van deze website, en ontdekte je dat je bottom-up kon scrollen. Probeer het eens en laat je leiden door de verschillende stappen van mijn werkwijze.

Wie is Marleen?

Groningse, nuchter, gedreven. Ik ben graag buiten, houd van de stad, de natuur, klimmen en kamperen in onze VW camper. Ik woon samen met mijn kinderen Ede, Mira en Rosie en mijn man Jona in één van de groenste stukjes stad van Groningen, vlak naast het Stadspark. Daar heb ik ook mijn werkplek. Leuk als je eens langskomt!