Groot denken, klein beginnen!

Ik ben Marleen. Ik help jouw organisatie graag om in gesprek te gaan met je omgeving, en samen tot een effectieve aanpak te komen. Samen met je klanten, medewerkers, netwerkpartners en andere stakeholders bepalen welke impact je wilt bereiken, en wat dit betekent voor de aanpak van jouw project, woonwijk of organisatie. 

Ik werk daarbij volgens twee principes:

  • De beste plannen ontstaan in cocreatie: Mensen krijgen enorm veel energie als ze invloed hebben op de plannen, of liever nog, ze zelf hebben bedacht. Als dit ook nog eens in samenwerking gebeurt, tijdens een transparant proces, ligt bijna niets een succesvolle uitkomst in de weg.
  • Het vizier vooruit: Het is belangrijk om goed te blijven anticiperen op kansen en ontwikkelingen in je omgeving. De wereld om ons heen verandert continu, dus een succesvolle aanpak ook. Ik help jou om de juiste stappen te zetten om samen verder de komen. Vaak horen daar spannende gesprekken en keuzes bij.

 

Nieuwsgierig naar mijn aanpak?

Misschien viel je iets op aan de Homepagina van deze website, en ontdekte je dat je bottom-up kon scrollen. Probeer het eens en laat je leiden door de verschillende stappen van mijn werkwijze.

Wie is Marleen?

Groningse, nuchter, gedreven. Ik ben graag buiten, houd van de stad, de natuur, klimmen en kamperen in onze VW camper. Ik woon samen met mijn kinderen Ede, Mira en Rosie en mijn man Jona in één van de groenste stukjes stad van Groningen, vlak naast het Stadspark. Daar heb ik ook mijn werkplek. Leuk als je eens langskomt!